آموزش جامع ترید فیوچرز
/0 دیدگاه/در ارزدیجیتال, بازار مالی /توسط babakahmadpoorآشنایی کامل با ترید فیوچرز، نحوه استفاده از اهرم و خرید و فروش ارزدیجیتال در کوکوین
کسب درآمد دلاری در ایران یکی از بهترین روش ها برای جاگذاشتن تورم همیشگی موجود در کشور است. انجام ترید و معامله در فضاهایی مثل فارکس، ارزدیجیتال و … چندسالی است که شدت گرفته و با توجه به درآمد بالا و دلاری، این حوزه کاری روز به روز جذابتر می شود. البته که باید ریسک های فعالیت در این بازارها را نیز در نظر گرفت و بدون دانش و تجربه کافی وارد این حوزه کاری نشد.
پس از کسب دانش و تجریه کافی در حوزه ارزهای دیجیتال، اولین گام جهت ترید و خرید و فروش ارزدیجیتال ثبت نام در صرافی ایرانی و خارجی است که بطور مجزا در مقاله آموزش صرافی نوبیتکس و آموزش صرافی کوکوین آورده شده است.
ترید در صرافی خارجی روش های مختلفی دارد که در دو مقاله مجزای آموزش جامع ترید اسپات و آموزش جامع ترید مارجین به بررسی آن پرداخته شده است. از آنجایی که نحوه فعالیت در تمام صرافی ها شبیه به هم می باشد، با مشاهده این مقالات به راحتی می توانید در هر صرافی دلخواهی فعالیت نمایید.
در این مقاله به آموزش جامع ترید در فضای فیوچرز (Futures) پرداخته خواهد شد.
در ویدیو بالا نحوه ترید در فضای فیوچرز، گام به گام و کامل توضیح داده شده است.
فیوچرز (Futures) چیست؟
مشتقات یا Derivative دارایی هایی هستند که ارزش آنها به وسیله یک یا چند دارایی دیگر تعیین و تغییر می کند. یکی از این مشتقات، Futures Contract ها یا قراردادهای آتی می باشند. این قراردادها انواع مختلف سررسیددار و بدون سررسید دارند. در فیوچرز یا قرارداد آتی در حقیقت خرید و فروش برای آینده صورت می گیرد.
در این معامله تعیین می شود که کالایی در زمان مشخص با قیمتی تعیین شده تحویل داده شود. به طور مثال قراردادی بسته می شود که طی آن 100 کیلو برنج در قیمت 100.000 تومان سه ماه دیگر تحویل بگیرید. حال قیمت برنج سه ماه دیگر چه گران تر شود یا ارزان تر، طبق قرارداد همان 100.000 تومان تحویل خواهید گرفت.
قرارداد آتی دارای دو حالت سررسیددار (Quarterly) و بدون سررسید (Perpetual) می باشد. که در حالت سررسیددار برای معامله زمان تعیین می شود، اما در حالت بدون سررسید زمانی تعیین نمی گردد.
جهت ثبت نام در صرافی کوکوین بر روی لینک زیر کلیک نمایید. همچنین در مقاله آموزش صرافی کوکوین می توانید نحوه ثبت نام و استفاده از این صرافی را مشاهده نمایید.
ویژگی های ترید فیوچرز و تفاوت آن با اسپات
ترید در فضای فیوچرز از جهات بسیاری شبیه به مارجین می باشد. اما با اسپات تفاوت هایی را دارد.
- در اسپات تنها به اندازه داراییتان می توانید وارد معامله شوید، اما در مارجین و فیوچرز با استفاده از اهرم (Leverage) می توانید داراییتان را چند برابر کنید.
- در اسپات تنها از بالارفتن رمزارز می توانید سود کنید، اما در مارجین و فیوچرز با پایین آمدن قیمت هم وارد سود می شوید و یک بازار دوطرفه است.
- در اسپات در صورت اشتباه در تحلیل و وارد ضرر شدن، داراییتان از بین نمی رود و در حقیقت رمزارز یا سهام خریداری شده را دارید، اما در مارجین و فیوچرز تنها اجازه ضرر به اندازه داراییتان را دارید و بعد از آن معامله بسته شده و حسابتان صفر می شود. و به اصطلاح لیکوئید (Liquid) می شوید.
نکته : ترید در مارجین و فیوچرز با ریسک بالایی همراه است، پس قبل از ورود به این فضا حتما مدتی زیادی را در اسپات معامله کرده و پس از حرفه ای شدن وارد آن شوید.
چطور در فیوچرز با پایین آمدن قیمت سود می کنیم؟
همان طور که گفته شد ترید در فیوچرز دو طرفه هست، یعنی شما هم از بالا رفتن قیمت می توانید سود کنید و هم از پایین آمدن آن. تمام تریدهای که انجام می دهید بر روی یک ارز نیست بلکه بر روی جفت ارز انجام می پذیرد. مثلا وقتی اقدام به خرید بیت کوین می کنید در حقیقت بر روی جفت ارز BTC/USDT معامله انجام داده اید. یعنی بیت کوین را نسبت به تتر خریده اید.
ترید در فیوچرز دارای دو حالت Buy/Long و Sell/Short می باشد. در حالت بای شما ارز مخرج را می دهید و ارز صورت را خریداری می کنید و در حالت سل برعکس. بطور مثال برای خرید شیبا (SHIB/USDT) شما تتر می دهید و شیبا خریداری می کنید و با بالارفتن قیمت شیبا نسبت به تتر، شما وارد سود می شوید.
حالا اگر تحلیل کرده باشید که قیمت شیبا قرار است پایین تر بیاید، در این حالت از پوزیشن سل استفاده می کنید و به طور فرضی شیبا می دهید و تتر را خریداری می کنید، که با پایین آمدن شیبا وارد سود می شوید. انگار مقداری شیبا را در قیمت x از صرافی قرض گرفته و آن را فروخته باشید و سپس با پایین آمدن قیمت همان مقدار شیبا را در قیمت پایینتری خریده و به صرافی پس دهید. به اندازه مقدار اختلاف ایجاد شده وارد سود می شوید.
توجه : در ویدیو ابتدای مقاله، به طور جامع و گام به گام تمام فضای فیوچرز و نحوه خرید و فروش رمزارز و … توضیح داده شده است. لذا در متن مقاله تنها بصورت سطحی به آن پرداخته می شود.
Future Trading
فیوچرز در صرافی کوکوین دارای دو فضا است. فضای Pro یا Classic و فضای Lite که یک فضای ساده از فیوچرز پرو یا کلاسیک است. در این بخش به بررسی فضای فیوچرز کلاسیک پرداخته می شود. فضای لایت فضایی ساده شده از پرو می باشد، با یادگیری فیوچرز پرو به راحتی می توانید در فیوچرز لایت مسلط شوید.
همچنین در نظر داشته باشید که، فضای ترید فیوچرز در تمام صرافی ها شبیه به هم می باشد، لذا با مشاهده دقیق این مقاله و ویدیو ابتدایی، به راحتی می توانید در هر صرافی دلخواهی فعالیت نمایید.
1- انتخاب ارزدیجیتال مدنظر و مشاهده تغییرات قیمتی و حجمی
2- پنجره ابزار تحلیل
3- Order Book : پنجره مشاهده سفارشات و معاملات انجام شده
4- پنجره ترید
5- مشاهده جزئیات سفارشات و معاملات انجام شده
6- دکمه ورود به فضای فیوچرز لایت (Lite Futures)
نحوه ترید در فیوچرز
ترید در فضای futures کوکوین بسیار شبیه به اسپات و مارجیم می باشد که در مقالات قبل هم شرح داده شد. در ویدیو ابتدای مقاله نحوه ترید فیوچرز بصورت جامع و گام به گام توضیح داده است. لذا در این بخش تنها به معرفی بخش های پنجره ترید پرداخته خواهد شد.
limit : در این حالت می توانید قیمتی را تعیین نمایید که به نفع شماست. در حالت خرید (Buy/Long) بهترین قیمت پایین ترین قیمت هست و در حالت فروش (Sell/Short) بهترین بالاترین قیمت است.
Stop : این حالت برعکس حالت لیمیت می باشد. در حالت خرید قیمتی بالاتر و در حالت فروش قیمتی پایین تر.
در صورت فعال کردن رعد و برق کنار Price دیگر نیاز به تعیین قیمت نبوده و سفارش شما در آخرین قیمت Market انجام می شود.
Price : تعیین قیمت رمزارز
Amount : تعیین مقدار و حجم ارزدیجیتال
همچنین با استفاده از درصدها می توانید بدون تعیین حجم درصدی از دارایی کیف پول فیوچرزتان را اختصاص دهید.
Leverage : با استفاده از این قسمت می توانید برای معامله تان اهرم قرار دهید.
با استفاده از اهرم می توانید مقدار دارایی کمتری را وارد معامله کرده و سود و ضررتان را چند برابر کنید. به طور مثال : اگر از اهرم و لوریج 10 استفاده نمایید، مبلغ وارد شده به ترید یک دهم می شود و 9 تای آن از طرف صرافی به شما داده می شود. در این حالت سود و ضرر شما نیز ده برابر می شود.
در نظر داشته باشید که اهرم مانند یک شمشیر دولبه هست. همان قدر که می تواند سود شما را چند برابر کند، به همان اندازه نیز شما را چند برابر وارد ضرر می کند. پس در نظر داشه باشید که استفاده از اهرم بالاتر ریسک بالاتری را نیز به معامله شما وارد می کند.
TP/SL : تعیین استاپ لاس و تارگت.
Buy/Long : انجام سفارش خرید.
Sell/short : انجام سفارش فروش.
Cost : مقدار پول مورد نیاز برای ورود به معامله.
Available Balance : مقدار دارایی دردسترس درون کیف پول.
Deposit : واریز پول به کیف پول.
Transfer : انتقال پول از کیف پول های درون صرافی.
امیدوارم با استفاده از این مقاله به فضای فیوچرز تسلط پیدا کرده باشین.
در این سایت ردپای پول رو دنبال می کنیم، پس اگر شمام می خواین رد پول رو دنبال کنین، مارو دنبال کنین.
راستی میدونستی می تونی با یه کار کوچیک ازمون کد تخفیف 30 درصدی روی تمام محصولات قابل فروشمون چه محصولات الان و چه محصولات ارزنده ای که در آینده قراره منتشر بشه بگیری؟
فقط کافیه که پیج اینستاگرام بالای 10k داشته باشی و مارو تگ کنی و ما یه کد تخفیف بهت میدیم که می تونی روی کل سبد خریدت 30 درصد تخفیف بگیری.
یه تقلب بهت برسونم؟ اگر خودتم پیج 10k نداشتی می تونی از یکی دیگه بخوای که ما رو تگ کنه.
جهت دریافت کد تخفیف و بنر به یکی از پیج های اینستاگرامی زیر دایرکت بدین و کلمه کد تخفیف رو تایپ کن.
virainvest.ir@
babakahmadpoor.finance@
اگر روی لینک زیر هم کلیک کنی مستقیم میتونی وارد پیج اینستاگرامیمون بشی
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟نظری بدهید!